The Vegetarian Butcher je nizozemská značka, která byla založena v roce 2010 Jaapem Kortewegem a o osm let později koupena Unileverem. Nabízí rostlinné výrobky na bázi sóji, pšenice, bylin a kořením, které se svou chutí chtějí co nejvíce přiblížit masu.

Za značkou the Vegetarian Butcher a její vizí stojí píle a odhodlání rebela jménem Jaap Korteweg. On sám je zástupcem již deváté generace tradiční farmářské rodiny. V době, kdy byla rostlinná strava ještě okrajovým odvětvím, zareagoval Jaap  na výzvy masného průmyslu. Jako odpověď nabídl rostlinné alternativy masa, které vypadají a bezmála chutnají tak skvěle, jako jejich originály.

Jako „řezník“ budoucnosti nenechává The Vegetarian Butcher  nic náhodě. Mávnutím ruky přetváří klasické masové pochoutky v jejich rostlinné varianty s báječnou chutí. Řemeslo je pro něj vždy na prvním místě. Chuť a textura těchto rostlinných výrobků si získá i ty největší masožravce. Pro posílení této mise je celá řada vyrobena milovníky masa a určená právě pro ně. Dnes je The Vegetarian Butcher celosvětově úspěšnou společností. Tyto produkty dnes najdete jak v supermarketech, tak v nabídce některých restaurací.

 

Jsme potěšeni, že můžeme výrobky této renomované firmy představit zákazníkům i u nás v restauraci. V následujících týdnech na vás budou čekat lahodné pokrmy připravené z polotovarů firmy the VEGETARIAN BUTCHER, abyste se mohli sami přesvědčit o unikátnosti těchto produktů.

 

OTEVÍRACÍ DOBA: 

PONDĚLÍ - NEDĚLE
11:00 - 23:00

PROVOZOVATEL: 

EUREKA RESTAURACE s.r.o.
Roztylské nám. 619/14
141 00 Praha 4

IČO: 27227596

Kontaktujte nás: 

TELEFON

kontakt pro  objednávky/ rezervace

+420 272 761 115

E-MAIL

eureka11@seznam.cz

 +420 776 023 631